Design paturi student NOVA. 🔥 Prinde noutatea în pre-vânzare și ai o REDUCERE de 15 %.

Cum să decorezi patul casei copilului tău?

✎ 6 minute de lectură

Un pat pentru bebeluși ar trebui să fie un loc în care micuțul tău se va întoarce cu bucurie în fiecare zi. Cu ce ​​îl poți decora pentru a-l face un refugiu sigur?

Fiecare copil își dorește o cameră magică ca dintr-un basm. Trateaza-l usor cu accesorii pentru pat. Cum să decorezi un pat? Am pregătit 5 sfaturi pentru tine.

bila lucky ozdobena

1/ Baldachin pentru un pat de casă

Ușor de atașat, iar culoarea albă neutră joacă în mâinile tuturor părinților care doresc o îmbunătățire practică și frumoasă a patului pentru copii Tery sau Lucky. Puteți atașa cu ușurință baldachinul din șifon ușor și îl puteți spăla manual. În plus, copilul se va simți ca într-o casă adevărată din castel.

Lehká šifónová stříška na domečkové postele Lucky, Sidy

2/ Bariera textila pentru decor si siguranta

Parapetele pentru bebeluși îl vor proteja pe micuțul dvs. de cădere și lovire de perete dacă continuă să se miște noaptea. În același timp, îți va ține copilul de cald și se poate ghemui lângă împletitura tricotată atunci când se întristează noaptea. Este un accesoriu multifunctional care isi va gasi locul in fiecare patut, si este si placut la atingere.

11517-26_produktovka-1024x768-resize--1

3/ Lampă de pat

Copiii mai mici încă se tem de diverse fantome sub pat sau de umbre întunecate în colțul camerei în seara întunecată. Doar un mic decor sub formă de lumini înfășurate în jurul patului poate ajuta în mare măsură să-l facă pe micuțul tău să se simtă în siguranță noaptea.

2911-12_detska-postel-domecek-funny-bila

4/ Animale de pluș sau alte jucării

Toți prietenii sunt potriviți. Fie că este vorba de un tovarăș de pluș sau de altă jucărie, acesta va fi un prieten apropiat al copilului în timpul odihnei zilnice. Când devine trist, îl poate îmbrățișa și poate dormi mulțumit pentru tot restul nopții. Sau poate spune povești înainte de a adormi. Totul depinde de imaginația copilului tău.

Dětská postel domeček POPPI s bočnicí

5/ Alte decoratiuni pentru pat

Chiar și decorațiunile mici pot face minuni în camera micuțului tău. Florile, mașinile de jucărie sau chiar diferitele forme pot fi atașate cu ușurință de pătuț sau de baldachinul acestuia. Datorită acestui lucru, copilul se va simți din nou mai confortabil în regatul său, iar visul va fi o altă parte plăcută a fiecărei zile pentru el.