Design paturi student NOVA. 🔥 Prinde noutatea în pre-vânzare și ai o REDUCERE de 15 %.

Cum și de ce ajută Benlemi?

NATURĂ

SUNTEM ANGAJATI IN PLADAREA PADURILOR

Împreună, am ajutat la plantarea a 187 m2 de păduri și zone umede cehe, astfel încât oamenii să poată respira mai bine și animalele să aibă o casă.

DUREM DOAR CU VOPSELE ECO

Toate lacurile noastre sunt 100% naturale. Sunt potrivite pentru copii, alergici și nu ne împovărează natura.

„Suntem conștienți că ne bazăm pe ceea ce natura ne oferă în fiecare zi. De aceea, căutăm mereu noi modalități de a-i da înapoi.“

 
sk pomahame 1

RECICLARE

BALÍME DO RECYKLOVANÝCH MATERIÁLOV

Ambalăm mobilier exclusiv în cutii din carton reciclat și trimitem produse mai mici în pungi din sticle reciclate pentru animale de companie. Când sortați corect cutia sau punga, acestea vor fi reprocesate și utilizate din nou.

SORTĂM PÂNĂ LA ULTIMUL AMBALAJ


Avem containere de toate culorile la toate locurile de muncă, birouri sau cantine. Datorită disponibilității lor, sortarea este o simplă simplă pentru noi.

„Unul dintre cele trei mari obiective ale noastre este să încorporăm sustenabilitatea și să ajutăm societatea în viața de zi cu zi la Benlemi.“

 
sk pomahame 2

OAMENI

DONĂM SÂNGE REGULAMENT

Am donat deja 15 litri de sânge împreună și unii dintre noi au o placă de aur pentru mulți ani de donație.

ÎN FIECARE AN ORGANIZAM COLECTII

Organizăm în mod regulat colecții în cadrul familiei noastre. Chiar dacă este doar o picătură în ocean - înainte de Crăciun punem întotdeauna o cutie de bani Benlem pe masă și împreună colectăm pentru o cauză bună. Am ales astfel pentru un pat special pentru Rostík din Opava sau o tabără pentru copii cu distrofie musculară.

Acesta este doar începutul călătoriei. Așa că fii cu ochii pe următorii noștri pași și ajută-ne.

 
sk pomahame 3