Design paturi student NOVA. 🔥 Prinde noutatea în pre-vânzare și ai o REDUCERE de 15 %.

Alegerea unui pat: Ar trebui să aleg o suprafață naturală sau ceară transparentă?

✎ 5 minute de lectură

Ați selectat tipul și dimensiunea patului. Dar eziți dacă să lași structura naturală sau să ceara sau să o pictezi? Să rezumăm argumentele pro și contra.

DSC_0057 

Paturi in decor natural fara ceara

La fel ca în aproape orice, există două tabere asupra cărora este greu să ajungeți la un acord atunci când alegeți o structură. Acum haideți să aruncăm o privire împreună asupra motivelor pentru care alegeți sau nu un decor natural.

De ce da?

Vei obține o piesă de mobilier de design frumos pentru casa ta, care va fi 100% naturală și cu un model natural distinctiv. Veți simți structura distinctă a lemnului și veți simți că vă aflați într-o pădure adevărată. Paturile fără ceară tind să fie și ele puțin mai ieftine, așa că economisești bani, având în continuare un pat de calitate.

De ce nu?

Dacă patul nu are ceară de protecție, structura devine mai susceptibilă la deteriorare. Prin urmare, este necesar să îl îngrijești în mod regulat cu produse adecvate, deoarece nu are la suprafață un strat care să prevină zgârieturile sau decolorarea. Există, de asemenea, riscul ca un cip să se formeze dacă este manipulat cu neglijență.

 

DSC_0094 

Paturi cu ceara transparenta

Cu paturile din lemn masiv din familia Benlemi, datorită compoziției lor 100% naturale, puteți fi siguri că sunt sigure pentru sănătate chiar și după epilare cu ceară și sunt potrivite și pentru cei care suferă de alergii. Care sunt alte motive pentru a alege sau a evita construcția cu ceară?

De ce da?

După cum vă puteți imagina deja, datorită cerii folosite, patul este mai rezistent la deteriorare sau alte abraziuni. Isi pastreaza culoarea initiala pentru o perioada indelungata si datorita peliculei fine de la suprafata devine usor de spalat si nu necesita aproape nicio intretinere.

De ce nu?

Este posibil să întâmpinați un preț puțin mai mare pentru paturile cu ceară.