Ești pentru prima dată sub acoperișul nostru? Cu codul PENTRUTINE6 ai o reducere de 6 % la tot ce alegi. Simte-te ca acasă. :)

Canapea de catifea cu buzunare pentru copii CREM

Cod: SZ-0004/KRE
402,74 lei 338,44 lei fără TVA
In stoc, livrăm în 48 ore

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului


Este posibil sa ai încă din copilărie o camera de design cu canapeaua ecru

Vrei să echipezi camera copiilor tăi cu mobilier stilat, care este și practic? Achiziționați o canapea confortabilă din catifea de culoarea alb-crem pentru copilul dvs, cu 2 buzunare laterale. Este foarte ușoara, fără margini ascuțite si are dimensiuni ideale - aproximativ 90 cm lungime, 35 cm lățime si 50 cm înălțime. Datorită acestui fapt, chiar și copilul dvs. o poate manipula cu ușurință în cameră fără niciun ajutor.

Canapeaua moderna ecru de la Babysteps este realizată din materiale care îndeplinesc standardul OEKO-TEX 100 si sunt de calitate înaltă. Umplutura este realizata din spuma polieuretanică certificată, iar husa este cusută din catifea matlasată netedă.

Aceasta este o alegere excelentă de echipament pentru copiii mai mari de 9 luni. Canapeaua de designer are o husă detașabilă, astfel încât nici măcar nu trebuie să vă faceți griji pentru eventualele accidente care provoacă murdărie. Apoi puteți spăla totul cu ușurință.

Parametri suplimentari

Categorie: Produse
Garanţie: 2 ani
Greutate: 4 kg
Tipul de produs: Canapea pentru copii
Vârsta copilului: de la 9 luni
Culori: Crem
Material: de acoperire, catifea matlasată netedă (100% poliester)
Umplutura: spuma poliuretanica certificata de cea mai inalta calitate
Dimensiune: cca 90 cm latime x 49 cm inaltime x 39 cm adancime
Beneficii speciale: husa detasabila, doua buzunare laterale, greutate redusa, spuma poliuretanica certificata, material stabil, moale, confortabil, fara margini - sigur, alte produse complementare in aceeasi culoare
Pentru copii: de la 9 luni
Caracteristici: husa detasabila pe care o poti scoate si spala oricand, usor de transportat canapeaua - este usoara, poate fi purtata de un copil fara probleme
Certificat: OEKO-TEX Standard 100
Designér: Babysteps
Întreținere: Vă recomandăm să spălați manual sau să spălați ușor în mașina de spălat la 30 °C, centrifugare la 600 de rotații.Urmați instrucțiunile de pe etichetă sau apelați la profesioniști.

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: