Sistemele de cățărat Montessori pentru camerele copiilor - de ce sunt importante și cum să petreceți timpul în ele cu copilul dumneavoastră?

A avea un loc de joacă în cameră este visul fiecărui copil. Familia Benlemi este gata să o schimbe unu-doi cu ajutorul jucăriilor Montessori. Cum te poți bucura de ele cu copilul tău?

Balanční houpačka YupeeÎncă de la începuturile sale la începutul secolului al XX-lea, întregul program educațional alternativ Montessori și-a propus să descopere creativitatea spontană a copilului, dovadă fiind motto-ul său principal:

„Ajută-mă să fac singur.“

Am respectat această regulă la proiectarea sistemelor noastre de cățărat - leagănele YUPEE și setul de echilibru pentru copii TRIΔNGLES. Puteți fi liniștiți că micuțul dvs.va fi întotdeauna în siguranță la cățărat și se va putea juca 100% fără ajutorul tău. Ambele sisteme de cățărare pentru interioar sunt realizate manual cu toate certificările necesare, sunt în conformitate cu standardele de siguranță, de vopsele și proprietățile mecanice a normelor ČSN EN 71-1,2,3,8, 9.

point6

 

Sistemele de cățărat pentru copii de la 1 an

Este o alegere ideală pentru copilul tău de la vârsta de bebeluș până la preșcolar. În acest stadiu al vieții, este foarte important ca dezvoltarea să nu fie neglijată și susținută cât mai mult posibil. Totul este foarte interconectat și progresul în abilitățile motorii ajută și dezvoltarea vorbirii.

Montessori balanční set pro děti TRIΔNGLESCopilul dumneavoastră are nevoie de ajutor pentru a crește sănătos și doar jucăriile potrivite îl pot ajuta. Cu leagănul nostru veți face fericit un copil de la vârsta de 1 an, la vârsta de 3 ani puteți trece apoi la setul de echilibru TRIΔNGLES, de care copilul se va bucura până la 8 ani.

 
De ce copilul ar trebui să-și dezvolte abilitățile motorii?

Abilitățile motorii reprezintă toate mișcările corpului uman. Nu este vorba doar de abilitățile motorii brute sub formă de ședere, mers sau alte mișcări ale membrelor, ci și abilități motorii fine, care constau în vorbire sau scris. Aceasta este o abilitate importantă care trebuie dezvoltată în mod responsabil de la nașterea bebelușului, deoarece va fi importantă pe tot restul vieții.  

point6

 

Legănare sănătoasă și cu zâmbet

De la naștere, bebelușul învață mișcarea și echilibrul asociat cu aceasta. Sprijiniți-l verbal sau cu diverse exerciții, dar și cu ajutorul unui leagăn de echilibru. Marele avantaj este că copilul poate fi în leagăn în 3 poziții diferite:

1. șezut,

2. în picioare,

3. balansând în picioare și șezut.

žárovkaPont de la Familia Benlemi: Când leagănul nu este folosit de copil, este posibil să-l folosiți, de exemplu, ca o masă de cafea sau o casuță de joacă. 

 
Traseu pentru maimuțele și exersarea echilibrului

Montessori balanční set pro děti TRIΔNGLESUn traseu pentru maimuțele poate fi cu TRIΔNGLES mai distractivă. Ce obstacolele își poate pregăti copilul dvs. în camera lui, la care își va dezvolta nu numai imaginația, ci în principal abilitățile motorii, mușchii și gândirea? 

  1. Bara fixă
  2. Leagăn
  3. Placă de echilibru
  4. Alte mii idei depind imaginația ta! Ce au creat copiii cu TRIΔNGLES? Uitați-vă la galerie.

žárovkaPont de la Familia Benlemi: Jucăria de balans TRIΔNGLES rezistă până 40 kg, fără probleme se poate folosi la joaca cu încă un prieten.

 

Copilul dvs. se poate juca cu sistemele de cățărat în fiecare zi, ceea ce va fi nu numai distractiv, ci și educațional. Lasăți-l! :-)

Vă interesează modul în care puteți dezvolta abilitățile motorii ale copilului dvs.? Citiți următorul articol, care tratează acest subiect în detaliu.