Cum să dotați camera copilului înainte de nașterea sa

Copilul este pe drum? Pregătește din timp camera pentru micuțul tău înainte de nașterea sa.

diteSă aruncăm o privire la echipamentul și aspectul camerei împreună, astfel încât să nu uitați nimic pentru copil. Avem 5 sfaturi de bază pregătite pentru tine.

 
Alegerea adecvată a culorilor

Pentru un copil, este necesar să nu vă axați doar la confort și aspectul practic, ci și la culorile utilizate la accesoriile sale. Alege pentru camera copiilor nuanțe jucăușe și vii, care vor trezi imaginația micuților tăi și îi vor susține buna dispoziție în orice moment. Tonurile de galben sau verde deschis sunt potrivite.

 
1)    Pătuțul pentru copii

Pe primul loc ar trebui sa fie somnul fericit al copilul tău. Un pătuț pentru bebelus din lemn masiv de calitate este baza. Copilul trebuie să se odihnească în cea mai mare parte a zilei după naștere pentru a se dezvolta sănătos. Oferă-i un pat confortabil din lemn pentru cu o saltea high-end pentru copilul tău. Protejați-o cu un protector impermeabil pe vă veți asigura nopți liniștite.

Pătuțul trebuie să respecte câteva reguli:

  • Material de calitate din lemn masiv.
  • Lacuri 100% inofensive, antialergenice și ecologice.
  • Somieră din lemn masiv cu ventilație.
  • Bordură de protecție pentru pătuț.

 
Plyšová hrací podložka2)    Salteaua de joacă

De îndată ce copilul învață să se întindă pe burtică și începe să se miște singur, este necesar să se asigure un loc de joacă și pentru dezvoltarea sa ulterioară. O soluție potrivită este salteaua de joacă, care creează un strat mai cald pe suprafețele reci decât o pătură. Este potrivită pentru bebelusi de la naștere, în plus este ușor de întreținut atunci când se murdărește. Se potrivește în fiecare cameră a casei tale și poți găsi o utilizare pentru ea afară sau oricând este necesar.

 
3)    Măsuța de schimb

Schimbarea scutecelor folosite nu este cea mai îndrăgită parte a parentingului. Cu toate acestea, este necesar, la fel ca și hrănirea sau dormitul. Cum sa faci aceasta activitate cât mai plăcută? Alege o masă de schimbare potrivită, care îți va face totul mai ușor.

Parametrii de bază trebuie să îndeplinească următoarele puncte:

  • Trebuie să stați într-o poziție verticală și relaxată atunci când îl schimbați pe cel mic.
  • Importantă este calitatea materialelor folosite astfel încât să fie ușor de întreținut și în același timp plăcut la atingere.
  • Este bine să puneți accent și pe o pătură de schimb, care ar trebui să aibă partea inferioară nealunecoasă și o suprafață superioară lavabilă.

 Dřevěný domečkový regál SHELLY
4)    Spațiile de depozitare

Fiecare viitoare mămică știe că nu există niciodată suficiente locuri pentru a stoca lucrurile necesare pentru copil. Gândește-te dacă ai spațiu suficient pentru copilul și pentru depozitarea de haine, jucării sau accesorii de igiena. Vă pot ajuta rafturile sau diverse dulapuri și dulăpioare, care servesc drept spații de depozitare.

 


8388-2_bavlnene-detske-povleceni-se-vzory-3-kaktusy

5)    Accesorii pentru camera copiilor

Fiecare cameră pentru copii merită accesorii elegante care să o decoreze și să-i dea o atmosferă magică. Ce ai putea obține pentru copilul tău? Pentru pătuțuri, un decor minunat este un baldachin de sifon, care transformă fiecare pat într-un pat pentru un prinț mic sau prințesă. Cu siguranta iti vei face bebelusul multumit si de asternuturile jucause in diverse modele, care sunt realizate si din bumbac 100% si tesaturi frantuzesti exclusive si este foarte placut la atingere.

 

Dezvoltarea copilului este importantă și echipamentul potrivit poate ajuta în acest sens. De ce este important ca bebelușul tău să își dezvolte abilitatile motorii? Puteți citi mai multe în articolul nostru următor.